Livram la tine acasa in 24-48 de ore.

Masca naturală pentru riduri, rozacee, acnee şi cearcăne

26.Februarie.2018

Masca naturală pentru riduri, rozacee, acnee şi cearcăne

Îngrijirea pielii este importantă pentru orice femeie, pentru ca aceasta să rămână tânără și frumoasă cât mai mult timp. Din păcate însă, fiecare tip de piele are problemele ei. Unele dintre cele mai frecvente dintre acestea sunt acneea, cearcănele, ridurile, dar și rozaceea.

Înainte de apela la produsele cosmetice din comerț pentru îngrijirea pielii, care conțin o mulțime de substanțe chimice, mai bine ai încerca ingredientele naturale. Cercetătorii au demonstrat faptul că turmericul este cel mai puternic antioxidant existent. Acesta are capacitatea de a preveni şi ameliora o mulțime de condiţii de sănătate, conform secretele.com. Aceste minuni se întâmplă deoarece turmericul are capacitatea de a pătrunde în celule pentru a reduce radicalii liberi.

De asemenea, acest condiment este un puternic antimicrobian, astringent şi antioxidant, şi are puternice proprietăţi anti-îmbătrânire. Mai mult, atunci când este combinat cu alte ingrediente perfecte pentru ten, poate oferi un efect uluitor.

Exită o mască pentru ten care te scapă de riduri, acnee, cearcăne, dar și rozacee. Aceasta îmbunătățește funcţia glandelor sebacee şi astfel ajută și persoanele cu tenul gras. Turmericul hrăneşte şi întinereşte pielea, oferind un ten sănătos.

Ingrediente:

  • o linguriţă de praf de turmeric
  • o linguriţă de iaurt organic
  • o linguriţă de miere de salcâm

Mod de preparare şi utilizare:

Tot ce trebuie să faci este să amesteci toate cele trei ingrediente foarte bine până vei obține un ametec omogen. Masca rezultată se aplică direct pe față și se lasă să acționeze timp de 30 de minute. După acest timo, se spală bine fața cu apă călduță.

Acest tratament se face timp de 10 zile, apoi trebuie să fie folosit de 7-8 ori pe lună, pentru a vă menține tenul perfect. 

Sursa : https://www.avantaje.ro

Doar produse certificate BIO

Nu rata newsletter-ul săptămânal CumparaBio.ro. Iți vom trimite doar cele mai bune oferte și produse cosmetice certificate BIO.